Karizmatikus Előadó Tréning | VIP csomag

Mit tegyél most?

Add meg a számlázási adataid

Értelemszerűen töltsd ki az űrlapot. Kérlek, különösen figyelj az e-mail címed helyességére, mert minden hozzáférést, információt erre küld ki a rendszer.

Fizesd ki a kurzust

Add meg a bankkártyád adatait és kattints a gombra! A bankkártyád adatait mi nem tároljuk és nem látjuk, a világ legbiztonságosabb rendszerét (Stripe) használjuk a fizetés kezelésére.

Nézd meg az e-mail fiókod

Sikeres rendelés esetén elküldtük neked a számlát, az e-mailt a hozzáférési adatokkal és egy tájékoztató e-mailt minden fontos információval. Ellenőrizd a SPAM mappát is!

Elakadtál? Kérdésed van?

Nem kaptad meg az e-maileket? Esetleg bármilyen hibába ütköztél? Kérlek, írj nekünk egy e-mailt a hello@karizma.hu címre és azonnal segítünk!

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Karizmatikus Előadó Tréning - VIP  × 1 229 000 Ft
Részösszeg 229 000 Ft
Összeg 229 000 Ft
Kérd a tréning mellé a Karizma c. könyvet (csak 6990 Ft). A könyvből megismerheted a 12+1 legkarizmatikusabb magyar előadó karizmájának eddig sehol meg nem osztott titkait (pl. Pál Feri, Szily Nóra, Böjte Csaba, Kovács András Péter). A Karizma tökéletes kiegészítője a tréningnek és egy gyönyörű, igényes könyv, amit évek múlva is büszkén fogsz forgatni. A könyvet a képzésen dedikálom Neked és személyesen adom át.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések